Jom Melancong Ke Singapura

Kami memberikan peluang kepada anda untuk pergi ke Singapura dengan harga yang paling jimat & selamat.

Penjimatan Maksimum

Pakej yang disediakan antara pakej paling murah di antara agensi travel lain yang anda pernah lihat sebelum ini.

Pelbagai Pakej Menarik

Kami menyediakan pelbagai variasi pakej untuk anda pilih mengikut bajet anda.

Anda Nak Melancong ke Singapura, Tetapi Masih Tak Jumpa Pakej Yang Sesuai?

Pridestour menyediakan pakej melancong ke Singapura dengan harga yang paling jimat yang pernah anda lihat.

Jom pergi ke Singapura dengan hati yang gembira, kami uruskan segalanya untuk anda.

Sebelum Kita Teruskan, Jom Kita Berkenalan Dahulu.

PRIDESTOUR merupakan agensi pelancongan di Johor Bahru dan berdaftar dengan Kementerian Pelancongan Malaysia dan Syarikat Pelancongan yang DIPERCAYAI untuk melancong ke Singapura. Pengarah urusan PRIDESTOUR mempunyai pengalaman dalam bidang pelancongan sejak tahun 2012 lagi.

Nak Pergi Singapura Tanpa Agensi Pelancongan Bukan Mudah Yang Disangka.

Masalah Utama Yang Nak Pergi Ke USS Singapore

Berdasarkan pengalaman, ini ialah masalah yang sering dihadapi apabila anda pergi Singapura tanpa bantuan kami.

Tak Tahu

Ramai yang nak pergi ke Singapore tapi tak ada pengalaman & kurang pengetahuan pasal Singapore.

Takut Sesat Jalan

Bila tak biasa dengan jalan Singapore walaupun ada panduan memandu macam Waze, tapi kemungkinan utk sesat tu ada. Dan boleh buat mood and spoils.

Malas Drive

Kebanyakkan orang malas nak drive sebab tak biasa dgn jalan Singapore, parking mahal, undang-undang yang ketat, kos yang tinggai, dan jammed

Takut Ditipu

Banyak kes penipuan pakej percutian berlaku sekarang. Jadi anda perlu ambil langkah berjaga-jaga dalam memilih pakej dengan agensi pelancong yang berdaftar.

Malas Plan

Kebiasaannya orang nak pergi Singapore adalah last minit planning. Jadi kami mudahkan percutian anda dengan menyediakan pakej lengkap ke Singapore.

Takut Mahal

Ada satu tanggapan normal orang kalau nak pergi bercuti ke Singapore adalah kerana kos yang tinggi. Kami akan buktikan anda salah.

Kenapa Anda Perlu Ambil Pakej Daripada PRIDESTOUR?

PRIDESTOUR faham mengenai masalah ini dan kami mula mewujudkan pakej yang dapat membantu anda untuk melancong ke Singapura tanpa banyak masalah.

Berpengalaman

Kami amat berpengalaman dari tahun 2012 lagi dalam menguruskan pakej ke Singapore

Penjimatan Maksimum

ami menyediakan pakej yang murah dan servis yang lengkap. Tiada kos yang tersembunyi, kepuasan anada keutamaan kami.

Pelbagai Pakej

Anda boleh memilih private tour untuk keselesaan atau joined tour jika mahu jimat.

Berlesen & Dipercayai

Lebih 200 testimoi positif. PRIDESTOUR berdaftar dengan Kementerian Pelancongan, anda selamat dari sebarang penipuan tanpa lesen kerana telah banyak penipuan yang berlaku.

Muslim Friendly

Kami memastikan anda dapat menikmati makanan halal dan bersesuaian dengan selera anda

Daily Departure

Susah untuk cari travel agent yang menjalankan trip setiap hari. Tetapi tidak untuk kami, PRIDESTOUR ada trip ke Singapore SETIAP HARI.

Wah, menarik ni. Bagaimana nak buat tempahan?

Opps, Sebelum Pilih Pakej, Pastikan 2 Perkara Penting Ini Terlebih Dahulu

Sebelum anda membuat pilihan pakej, sila pastikan anda ‘layak’ untuk memasuki Singapura terlebih dahulu (Ini sangat penting ye)

Tiada Sekatan Luar Negara

Pastikan anda tidak mempunyai sekatan untuk keluar dari Malaysia. Buat semakan di http://sspi.imi.gov.my/sspi/

Passport Masih Aktif

Pastikan passport anda masih aktif dan berbaki 6 bulan ke atas.  Sila renew jika sudah menghampiri tarikh luput.

Sebarang masalah berkaitan dua perkara ini yang berlaku selepas tempahan dibuat adalah tanggungjawab individu terbabit. Sebaiknya anda buat semakan terlebih dahulu sebelum mendapatkan harga pakej anda untuk memudahkan urusan kedua-dua belah pihak.

Berikut Ialah Pakej Yang Kami Sediakan Untuk Percutian Anda.

Ada 4 pilihan pakej yang kami sediakan untuk anda pilih.

Sila pilih pakej, lihat penerangan, itinerari perjalanan dan boleh buat tempahan atau dapatkan sebut harga dengan klik pada butang whatsapp yang disediakan.

PAKEJ USS

Pakej USS ialah pakej lengkap lawatan ke Universal Studio Singapore dengan menaiki bas persiaran untuk satu hari sahaja.

PAKEJ SENTOSA ISLAND

Bagi anda yang tidak mahu pergi ke USS, kami ada pakej yang menarik di Pulau Sentosa yang boleh anda kunjungi.

SINGAPORE TOUR

Kami juga menyediakan pakej untuk anda melawat tempat – tempat menarik di Singapura dengan menaiki pengangkutan yang selesa .

SINGAPORE PRIVATE TRIP

Kami juga menyediakan pakej pelancongan di bawah harga RM200. Jadi anda boleh pilih pakej ini dan melawat Singapura dengan orang tersayang.

Kami dah pun uruskan beribu perjalanan pergi ke Singapura sejak 2012.

 

Jom Lihat Testimoni Pelanggan Sebelum Ini.

Mereka sangat berpuas hati dengan servis dan pakej yang ditawarkan oleh Pridestour. Sekarang giliran anda pula.

Disclaimer : Result may be vary depends on individual satisfaction

Disclaimer : Result may be vary depends on individual satisfaction

Disclaimer : Result may be vary depends on individual satisfaction

Disclaimer : Result may be vary depends on individual satisfaction

Disclaimer : Result may be vary depends on individual satisfaction

Disclaimer : Result may be vary depends on individual satisfaction

Ini Pula Kenderaan MPV, Bas Dan Kereta Sedan Yang Akan Digunakan Sepanjang Kehadiran Anda Bersama Kami di Singapore

All Right Reserved © 2019

PridesTour Sdn Bhd [SSM: 1133547-T]
[KPL/LN : 8473]

Email : infotour@prides.biz

Phone: 07-2070708

ALAMAT PEJABAT

No 10-01 Jalan Kolam Air 1, Nongchik Heights, 80200 Johor Bahru, Johor.

Maps :- Pridestour, Waze:- Pridestour

HUBUNGI

Pejabat : 07-2070708
Isnin – Jumaat
9.00am – 5.00pm
(Selain Cuti Umum)

Contact Us On WhatsApp